MARINASYON MAKINALARI - 1e1 Makina

İçeriğe git

Ana menü:

 

•     Marinasyon / et masaj makinaları kırmızı et, beyaz et ve deniz ürünlerinde etin vakum altında masaj uygulanarak yumuşatılması ve sonrasında marine edilmesi, soslanabilmesi için kullanılmaktadır.
 
•     20 litre laboratuar modelinden, 20.000 litre hazne kapasitesine kadar üretilmektedir.
 
•     Et masaj-marinasyon makinalarının (tumbler) büyük kapasiteli olanları et işleme tesislerinin hemen hepsinde kullanılmaktadır.
 
•     Daha küçük hacimli (50-200 LT) olanlar ise Otel, Restaurant, Döner İmalatı, Catering firmaları tarafından kullanılmaktadır.
 
•     Tamamı paslanmaz çelikten imal edilmiş olup otomatik ve manuel olarak kullanım kullanımı son derece kolaydır.
 
•     Programın özelliklerini ürün çeşidi ve isteğinize göre değiştirebilirsiniz.
Vakumlu Marinasyon Makinası
Döner eti soslama, et yumuşatma, et masaj
 
İçeriğe dön | Ana menüye dön