MARINASYON MAKINALARI - 1e1 Makina

İçeriğe git

Ana menü:

 
 

• Marinasyon / et masaj makinaları kırmızı et, beyaz et ve deniz ürünlerinde etin vakum altında masaj uygulanarak yumuşatılması ve sonrasında marine edilmesi, soslanabilmesi için kullanılmaktadır.

• 20 litre laboratuar modelinden, 20.000 litre hazne kapasitesine kadar üretilmektedir.

• Et masaj-marinasyon makinalarının (tumbler) büyük kapasiteli olanları et işleme tesislerinin hemen hepsinde kullanılmaktadır.

• Daha küçük hacimli (50-200 LT) olanlar ise Otel, Restaurant, Döner İmalatı, Catering firmaları tarafından kullanılmaktadır.

• Tamamı paslanmaz çelikten imal edilmiş olup otomatik ve manuel olarak kullanım kullanımı son derece kolaydır.

• Programın özelliklerini ürün çeşidi ve isteğinize göre değiştirebilirsiniz.

Vakumlu Marinasyon Makinası

 

Döner eti soslama, et yumuşatma, et masaj

 
İçeriğe dön | Ana menüye dön